Back-up oplossing

Lokale back up;

Met een lokale back-up oplossing worden de backup bestanden opgeslagen op een interne opslagplaats. Alle bestanden blijven dus intern en worden in tegenstelling tot online backup niet via het internet geüpload. Er zijn diverse methodes en apparaten wat als backup bestemming kan dienen. Denk hierbij aan een NAS, Externe harde schijf, Back-up tapes, of een combinatie van deze oplossingen.

Een complete backup van je desktop of laptop voor maar €89,– inclusief Acronis True Image licentie. Exclusief externe harde schijf of Nas.

 

 

back-up-oplossingen

back-up-oplossingen

Online Back up (cloud);

Welke oplossing in jouw situatie de beste is, wordt vooral bepaald door de grootte en complexiteit van je bedrijfsvoering. In alle gevallen geldt echter dat de cloud voor backups een prima omgeving is. Of het nu om gewone backups, ‘images’ of co-locaties gaat. In de cloud staan je gegevens immers per definitie buiten het eigen pand opgeslagen en heb je er altijd en overal directe toegang toe.

 

Een backup van je desktop of laptop in de cloud voor maar €95,– het eerste jaar en daarna €45,- per jaar. Inclusief licentie Acronis True Image 2019 Advanced en 250 gb online opslag.