Mobiele telefonie

Naast onze VoIP-diensten die er voor zorgen dat u kunt bellen over het Internet, hebben wij ook aansluitingen bij de grotere mobiele netwerken. Wij kunnen u daarom bijstaan met advies, als het gaat om: overnemen, wijzigen of verlengen van uw mobiele telefoonaansluitingen.

 

Wij bieden u de mogelijkheid om de infrastructuur van uw mobiele telefoonnummers in kaart te brengen en u bijtijds te waarschuwen voor verlenging en of wijziging.

 

Naast uw abonnementen, mobiele telefoons leveren wij ook mobiele email-oplossingen, mobiele agenda-beheer en mobiel internet. Vaste telefonie en koppeling tussen vast en mobiel (Vamo).

 

J Denissen C&T bied telefonie aan op de netwerken van T-mobile en KPN. U mag van ons dan ook een onafhankelijk, concurrerend en op maat gesneden advies verwachten. Het komt er op neer, dat wij ons bezighouden met uw voordeel!

 

Helaas zijn er nogal wat partijen op de markt die een eenmalige goede deal voor u meer waarderen dan een langdurige relatie. Wij kiezen liever voor het laatste! J Denissen C&T is in beginsel een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in VoIP-telefonie en Wifi.

 

Uw mobiele telefoon speelt een hele belangrijke rol in uw leven en dat van uw medewerkers. Hoe ver u daar in gaat, bepaalt u helemaal zelf. Wilt u niets missen, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden met  b.v. een  slimme doorschakeldienst, waarmee u geen oproep mist. Van eenmanszaken, tot grote organisaties; niemand wil een gesprek (lees: potentiële klant) missen!

 

Voor meer informatie over onze mobiele telefonie oplossingen  bel of mail Jaap .  Tel: 040-7200858