Zakelijke telefonie

Goede telefonie wordt steeds belangrijker. Anno 2021 wilt u gewoon bereikbaar zijn overal waar u bent en op elk apparaat. Met de techniek van nu is bijna niks onmogelijk. J Denissen C&T kan u adviseren in wat voor jullie de beste en voordeligste oplossing is.

Om goed advies te kunnen geven en voor iedere situatie een passende oplossing te bieden werken wij samen met een 3 tal providers.  Wij maken de puzzel compleet met de ontbrekende stukjes op het gebied van telefonie.

Voor de mogelijkheden kun u kijken op de volgende pagina.

Samen kiezen we het beste telefoon systeem voor u.

Bij overstappen van Telefoon provider gaan we niet over één nacht ijs. Omdat iedere organisatie uniek is, vraagt dit om een oplossing opmaat. Samen kiezen we de optie die het beste bij uw organisatie past. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het overstaptraject. Om u zowel tijdens als na de overstap de beste mogelijke service te kunnen bieden. Door nu de overstap te maken loopt u straks niet achter de feiten aan. Bovendien profiteert u zo al op korte termijn van een veel grotere bereikbaarheid, meer functionaliteit en lagere kosten.

Voor meer informatie over onze VoIP oplossing bel of mail Jaap .  Tel: 040-7200858

Wat is er mogelijk met telefonie?