Vamo Vast Mobiel integratie

Met de Vast-Mobiel (VaMo) integratie worden mobiele toestellen op SIM-niveau geïntegreerd. Door deze feilloze integratie fungeert het mobiele toestel als een intern toestel. Met x2mobile zijn medewerkers niet alleen via interne nummers bereikbaar op hun mobiele telefoon, zij kunnen ook via een intern nummer bellen naar een vast toestel.

Dezelfde gebruikers- en beheersfuncties

Je beschikt met de Vast-Mobiel (VaMo) integratie over een krachtige totaaloplossing, waarbij vast en mobiel via één centrale lopen. Mobiele telefonie krijgt dezelfde gebruiks- en beheerfuncties als vaste telefonie. Zo kan jij per toestel bepalen tussen welke nummers en tussen welke tijdstippen inkomende en uitgaande gesprekken kunnen plaatsvinden. Vanuit je eigen telefooncentrale of x2nexxt omgeving heb je volledig inzicht en regie over de afhandeling van het telefoonverkeer. Een fijn idee toch?

Vamo werkt heel goed samen met een hosted centrale van Clearvox.

Grip op alle kosten

Met Vast en mobiel integratie gaat al het telefoonverkeer (vast en mobiel) via één centrale. Per toestel kunt u bepalen tussen welke nummers en tussen welke tijdstippen inkomende en uitgaande gesprekken kunnen plaatsvinden. Hierdoor houdt u maximaal grip op alle kosten voor telefonie. Dus zowel voor al uw interne als externe medewerkers.

Iedereen bereikbaar via een intern nummer

Niet alleen vaste toestellen zijn via interne nummers bereikbaar. Met X2mobile geldt dit ook voor mobiele toestellen. Vanaf een mobiel toestel kan ook via een intern nummer gebeld worden naar vaste toestellen.

Beschikbaarheid zichtbaar in centrale

Door de integratie van X2mobile is de status van mobiele telefoons zichtbaar op de toestellen van uw vaste telefonie systeem (‘bezet indicatie’). U ziet dus altijd of iemand beschikbaar is.

Volledige regie over inkomend telefoonverkeer

Naast de vaste toestellen, worden ook alle mobiele toestellen betrokken in de regie voor het afhandelen van inkomend telefoonverkeer. Dat betekent dat ook (meerdere) mobiele toestellen over kunnen gaan als er naar het hoofdnummer wordt gebeld.

Werkt op alle mobiele telefoons

Met X2mobile kunt u alle bestaande mobiele telefoons blijven gebruiken, ongeacht leeftijd en functionaliteit. Als u X2mobile gaat inzetten, wordt alleen uw huidige SIM-kaart vervangen voor een X2com SIM-kaart.

Uitbellen vanaf het hoofdnummer

Alle vaste en mobiele toestellen kunnen het hoofdnummer van uw organisatie meesturen.

vamo

Alles op één factuur

U krijgt nog maar één factuur met daarop alle kosten voor vaste en mobiele telefonie. Geen uitzoekwerk, overzichtelijk en tijdbesparend.

Uiterst betrouwbaar

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, worden mobiele toestellen rechtstreeks gekoppeld aan een intern nummer op uw centrale. Er is dus geen sprake van ingewikkelde routeringen, apps, WiFi of een eigen zendmast (picocell). Met X2mobile is mobiele en vaste telefonie geïntegreerd op de meest betrouwbare en kostenbesparende manier.

Wat kost het

Met X2mobile (vamo) beschikt u over een krachtige oplossing om de totale kosten voor telefonie eenvoudig binnen de perken te houden. Dit levert sowieso een flinke besparing op ten opzichte van uw huidige situatie. Bovendien leveren de krachtige gebruiksfuncties ook nog eens veel gemak, flexibiliteit en tijdwinst op.

Het totaalbedrag aan vaste maandelijkse kosten is afhankelijk van het aantal mobiele toestellen dat wordt gekoppeld aan X2mobile(vamo). Per toestel wordt een vast laag bedrag per maand in rekening gebracht. Er is alleen sprake van lage éénmalige setup kosten per mobiele telefoon om het toestel aan de telefooncentrale te koppelen. Voor alle gesprekken geldt een vast tarief per minuut en per gesprek.

Voor meer informatie over onze Vamo oplossing bel of mail Jaap .  Tel: 040-7200858