Vamo integratie. VAst op MObiel Geld besparen èn overal bereikbaar

Vast mobiel integratie vamo

De werksituatie is aan het veranderen. U als klant vraagt om mobiele abonnementen tegen een lage prijs. Ook wil hij voldoende mogelijkheden en flexibiliteit hebben. Wij hebben een zeer interessant mobiel aanbod gemaakt. Dit is vanaf 1 april beschikbaar voor onze klanten.

Onze vernieuwde X2mobile abonnementen zijn verkrijgbaar in bundels van 3, 5 en 10 GB data met onbeperkt bellen. Het maandbedrag van het abonnement is afhankelijk van de looptijd die je kiest. Een abonnement is al beschikbaar voor een maandbedrag van € 17,50.

Wij hebben een nieuw aspect aan de VaMo integratie toegevoegd. Vanaf nu kan de gebruiker met deze integratie ook zonder extra kosten bellen naar vaste en mobiele Nederlandse nummers vanaf de telefooncentrale. Dit kan al vanaf één VaMo integratie met X2Nexxt. Sterker nog, vanaf twee gebruikers worden de kosten voor de VaMo integratie nog interessanter.

Bestaat de omgeving uit meerdere gebruikers zonder X2mobile abonnement? Bekijk dan snel ons aanbod zodat deze gebruikers ook onbeperkt naar Nederlandse vaste en mobiele nummers bellen.

Inmiddels nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier onze Productsheet
Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via hallo@jdenissen.nl of via 040-7200858