Waarom Voip telefonie

Voip is de afkorting voor Voice over IP; (Voice over IP) betekent simpelweg bellen over het internet in plaats van bellen over de traditionele telefoonlijn. VoIP Telefonie draagt bij aan een grote kostenbesparing en kan eenvoudig en snel worden aangesloten.

Minder vasten kosten?

VoIP Telefonie levert u een flinke kostenbesparing op. Zeker als u nu gebruik maakt van meerdere standaard telefoonlijnen. Een eenvoudig rekensommetje maakt al snel duidelijk dat het totaalbedrag per maand van deze lijnen fors is. Met VoIP heeft u nog maar één verbinding met het internet nodig. J Denissen Computer & Telecom levert voip aan particulieren, ZZPers en midden-, kleine bedrijven en organisaties.

Minder bel kosten?

U gaat waarschijnlijk minder betalen per minuut en per gesprek dan in uw huidige situatie. VoIP hanteert namelijk een concurrerend beltarief voor het bellen naar vaste nummers binnen Nederland, buiten Nederland en naar mobiel. Als uw organisatie over meerdere vestigingen beschikt, belt u onderling zelfs helemaal gratis. Natuurlijk gaat dit voordeel ook op als uw mensen ‘thuiswerken’.

Wat kost het?

De kosten van VoIP telefonie zijn afhankelijk van de mogelijkheden van uw huidige telefooncentrale en het aantal mensen binnen uw organisatie dat van VoIP gebruik gaat maken

Bij voip telefonie heeft u geen lang lopende contracten meer. Contracten zijn per maand opzegbaar of zelfs per dag.

Samen kiezen we de beste optie!

Bij de overstap gaan we niet over één nacht ijs. Omdat iedere organisatie uniek is, vraagt dat om een op-maat oplossing. Samen  kiezen we de optie die het best bij uw organisatie past. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het overstaptraject om u zowel tijdens als na de overstap de best mogelijke oplossingen en service te kunnen bieden.

Door nú de overstap te maken loopt u straks niet achter de feiten aan. Bovendien profiteert u zo al op korte termijn van een veel grotere bereikbaarheid, meer functionaliteiten en lagere kosten.

Voor meer informatie over onze Voip  oplossing bel: 040 – 7200858 of mail ons op hallo@jdenissen.nl