Wie is J Denissen Computer & Telecom

J Denissen Computer & Telecom ondersteunt de zakelijke markt bij ICT, Wifi en telefonie vraagstukken. J Denissen Computer & Telecom is opgestart door Jaap Denissen in 2019.

Wie is Jaap Denissen?

Jaap is iemand met een grote passie van automatisering en telefonie. Sinds medio 2005 helpt jaap al mensen met diverse uiteenlopende computer en automatiseringsproblemen. Het begon ooit met er voor te zorgen dat iemand een pc had om mp3’s mee af te spelen. Dit is uiteindelijk uitgegroeid tot mensen helpen met uiteenlopende computer vraagstukken van mijn die wifi werkt niet tot kun je eens mee kijken naar onze maandlasten van de software. Het mooiste is om ervoor te zorgen dat mensen overal kunnen werken met goede wifi. In deze periode dat ik met computers begonnen ben heb ik ook nog een tijdje gewerkt voor Ziggo voor het aansluiten van Tv, internet en telefonie.

J Denissen Computer en telecom eindhoven

Voor de hobby ben ik graag bezig met huisautomatisering. Zoveel mogelijk in huis bedienen met 1 App op de telefoon en met spraak. En in de weekenden vind ik het leuk om er op uit te trekken om evenementen foto’s te gaan maken.
Door de passie voor automatisering is Jaap in 2019 gestart met J Denissen Computer & Telecom. Een Ict bedrijf voor het ondersteunen van het MKB bij telefonie en netwerk problemen.

Wat kan J Denissen Voor uw betekenen?

J Denissen Computer en Telecom ondersteund bij zakelijke wifi, zakelijke telefonie en ict vraagstukken. Hierbij kan je denken aan iets kleins van mijn printer of mijn wifi werkt niet tot het leveren en installeren van nieuwe computers/laptops, en/ of wifi netwerken. Daarnaast levert J Denissen ook stabiele en betaalbare telefonie op maat. J Denissen Computer & Telecom heeft het afgelopen jaar al diverse telefoon verbindingen opgeleverd bij verschillende soorten bedrijven zoals een autobedrijf, aannemersbedrijf en een camping.

 

 

Bel rechtstreeks Jaap