Zakelijke Wifi

 

Als ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om een stabiele verbinding te hebben.

J Denissen realiseert Wifi-netwerken die voorbereid zijn op toekomstige mogelijkheden, met een uitstekende performance en tegen een scherpe prijs. Wij bieden daarom het product met de beste prijs-prestatieverhouding op dit gebied: Tp-link

Wij installeren o.a. Tp-link producten bij al onze klanten. In allerlei ruimtes, scholen, fabriekshalen, kantoren en in winkels. Dit zijn voornamelijk access points (extra antennes voor een groter bereik) maar ook switch en routers die wij op afstand via de Cloud monitoren en beheren.

 

Gastennetwerk en bedrijfsnetwerk scheiden van elkaar

Met de Tp-link producten is het mogelijk meerdere Wifi netwerken te configureren. Zo zijn de medewerkers op het netwerk volledig gescheiden van de gasten/ klanten. Goed gescheiden en daar mee ook goed beveiligd.

 

Gasten wifi-netwerk met eigen loginpagina

Bezoekers krijgen door middel van captive portal en draadloze isolatietechnologie toegang tot een beveiligd wifi-netwerk. Met de nieuwe sms-authenticatie kunnen gebruikers eenvoudig verbinding maken met het netwerk en de Facebook-authenticatie verhoogt het aantal bezoeken aan uw zakelijke sociale media profielen.

 

Meerdere lossen accespoints maar toch 1 Wifi netwerk.

Het grote voordeel van de TP-link access points is dat we één WiFi bedrijfsnetwerk en desgewenst een gescheiden WiFi gastennetwerk kunnen maken met één wachtwoord en gebruikersnaam voor alle ruimtes in uw bedrijf. Zo hoeft u niet telkens van WiFi naam te switchen op uw apparaat wanneer u buiten het bereik bent van de eerste access point. U schakelt automatisch over op de volgende access point die zich verder in de andere ruimte bevindt.

De voordelen op een rij:

  • Met Zakelijk WiFi kunt u een scheiding tussen uw bedrijfs- en gastnetwerk realiseren.
  • Eigen WiFi-netwerk voor gasten met inlogpagina met uw eigen logo en kleurstelling
  • Met Zakelijke wifi heeft u overal prefecte Wifi.
  • De beveiliging en updates wordt door ons verzorgd.
  • Eenvoudig uit te breiden bij groei van uw bedrijf
  • Extra mogelijkheden.
  • Minder acces points
  • Betere antennesystemen voor het beste signaal, hogere snelheden en meer capaciteit.
  • Minder storing van apparaten uit de directe omgeving (interferentie)
  • Moeiteloos geschikt voor veel gebruikers tegelijk.

Voor meer info over Wifi.

 

Zakelijk Wifi advies nodig?

Jaap denkt graag met je mee over wat zakelijk wifi voor jouw bedrijf kan betekenen. Laat het weten wat je vragen en wensen zijn. Samen komen we tot dé oplossing die naadloos past bij jouw business.

Neem vrijblijvend contact met ons op via  contactformulier of bel 040-720085