ICT Diensten

Computer, Laptop of Tablet

Ik los je computerprobleem vakkundig en efficiënt op. In veel gevallen kan dat al binnen 30 minuten. Zo lossen wij veel voorkomende problemen op afstand op.

Dit bespaart je geld en kosten. En je kunt sneller weer verder met je werk. En is het een niet veel voorkomend probleem dan komen ik bij je langs en los het probleem bij je thuis of in je bedrijf op. Maar daarvoor maak ik eerst een afspraak.

Online werken

Steeds meer organisaties baseren hun digitale werkplek op Microsoft 365 (voorheen bekend als Office 365), een cloud-gebaseerd platform. In dit platform heb je een grote verscheidenheid aan essentiële werkplektools, zoals Outlook, Office (Word, Excel, PowerPoint), SharePoint, Microsoft Teams, Yammer en meer.

De inrichting van de online werkplek met de volledige gewenste functionaliteit is niet altijd eenvoudig. Ik geef je een goed advies over de best mogelijke inrichting van je werkplek. Daarnaast implementeer ik de werkplek en lever support op de omgeving.

ICT diensten|Jdenissen
ICT Diensten

Backup Oplossingen

Een goede back-up is belangrijk voor iedereen. Voor zowel een particulier , zzp-er als een groot bedrijf. De ideale back-up voor iedereen bestaat niet. Een goede manier voor een back-up is de 3 -2-1 manier. 3 versies van je data op 2 locaties. Waarvan 1 buiten de deur.

Er zijn grofweg twee manieren te onderscheiden om back-ups te maken, zodat je bestanden veilig zijn. Zo kun je kun lokale back-ups maken met bijvoorbeeld een NAS, of online back-ups maken (back-up naar de cloud).

Kortom, een oplossing op maat. Daar ga ik voor!

Printer problemen

Hoe vervelend is het als je iets wil printen en de printer werkt niet goed!

Printerproblemen ontstaan vaak doordat er geen goede verbinding is maar ook doordat de hardware niet meer goed functioneert. Ook hierbij kan ik je helpen.

Ik kan op locatie ook reparaties uitvoeren aan de hardware. Maar daarvoor maak ik eerst een afspraak.

ICT Diensten
security | jdenissen

Security diensten

Gegevens van je klanten, offertes, tekeningen, transacties, personeelsdossiers of andere gegevens zijn de je belangrijkste  data. Bescherming van die data is dan ook van het grootste belang. En dat is niet alleen omdat dit vanuit de wetgeving moet. Maar vooral ook omdat je data de kern van je bedrijf is.  En dat moet beschermd worden. Over de manier hoe je risico’s kunt minimaliseren en je omgeving zo goed mogelijk beschermt geef ik graag advies, Ik kan het resultaat van het advies ook implementeren.

Dan is je data beschermd en kun je veilig je werk doen.

Wil je een offerte opvragen?

Weet je al ongeveer wat je wil (laten) realiseren? Dan kan je het beste een offerte aanvragen via deze website. Je krijgt dan snel van ons een reactie, zodat je de informatie hebt om een keuze te maken.

Liever even bellen?

    © Copyright 2024: JDenissen |