Reageert binnen 24 uur

Flexibele werktijden

Tot 21.00 uur bereikbaar

Eerste hulp bij problemen

Bellen en gebeld worden via Microsoft Teams

Microsoft teams is een digitale werkplek met de beste Office apps, cloudservices en apparaatbeheer. Via ‘Teams’ kan je online samenwerken, chatten, videobellen en bestanden delen.

Bellen en gebeld worden

Maak je al gebruik van Microsoft 365 in combinatie met Teams en wil je graag je medewerkers de mogelijkheid geven om direct vanuit Microsoft Teams te bellen en gebeld te worden? Ik help je met deze integratie van Microsoft Teams in je telefoon oplossing. Deze licenties zijn een combinatie van een koppeling naar Microsoft Teams op Direct Routing Technologie met een Trunk en een telefoonnummer. Dit maakt het mogelijk om met Microsoft Teams te bellen en gebeld te worden.

Zo werkt het

Ik registreer Microsoft Teams via de Direct Routing technologie aan de SIP trunk van één van onze providers. Hierdoor kan je bellen en gebeld worden via een vast telefoonnummer. Omdat Microsoft Teams werkt via verschillende applicaties op diverse devices, zijn jouw medewerkers overal en altijd bereikbaar.

Hulp nodig met Microsoft Teams?

Heb je een vraag over Office apps, de cloudservice of apparaat beheer: je kunt mij bellen, mailen of appen. Ook buiten kantoortijden. Storing of spoed? Ik ben ook in het weekend bereikbaar.

Liever even bellen?

    © Copyright 2024: JDenissen |