Even voorstellen

Al van jongs af aan help ik anderen met computer-gerelateerde vraagstukken: van het repareren van mp3-spelers tot het aansluiten van een modem. Altijd ben ik bezig met techniek die zich ontwikkelt terwijl je ernaar kijkt. Want als er ergens een wereld is die constant verandert, dan is het die van computers en telecom.

Dat bracht mij uiteindelijk bij een baan bij Ziggo, waar ik de aansluiting van tv, internet en telefonie deed. Omdat ik inmiddels genoeg wist en mijn eigen ideeën had over techniek en rendement, begon ik voor mezelf: J. Denissen Computer & Telecom, een ICT bedrijf voor de ondersteuning van het MKB bij telefonie en netwerkproblemen.

Onafhankelijk en eerlijk advies

Waarom? Omdat ik geniet van een oplossing, aansluiting of handigheid in de ICT. Het geeft mij een kleine kick. Ik doe er dan ook alles aan om de functionaliteit en efficiëntie rondom ICT van de klant te verbeteren, of het nu een autobedrijf is, een camping, een school of bij een particulier.

Zolang ik maar bijdraag aan een optimale werk- en leefomgeving!

Wat onze klanten zeggen

Jos

“Na installatie van een bedraad accessoires is het WiFi ontvangst perfect. Had ik veel eerder moeten doen.”

Eelco

“Snelle reactie op mijn vraag, snel langs gekomen voor een advies en uiteindelijk weer een optimaal werkend internet geïnstalleerd. Top!”

Yori

“Heldere uitleg en een prettige oplossing voor ons WiFi probleem. Wij zijn tevreden!”

Johan

“Na een grondige probleem analyse is de WiFi door Jaap opnieuw geconfigureerd en het werkt nu vlekkeloos. Heel blij met deze snelle en goede aanpak.”

Marlou

“Jaap helpt me al ruim 10 jaar met alle ICT, van installeren van software tot een nieuwe pc / laptop. Ik ben blij met zijn snelle en vriendelijke aanpak.”

Roel

“Jaap heeft mij super snel geholpen met adives en leveren van een nieuwe telefoon op maat”

Bereikbaarheid buiten kantoortijden

Ook mijn eigen bereikbaarheid heeft prioriteit. Daarom kan je mij op werkdagen bereiken tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17 uur. Daarbuiten alleen voor spoedgevallen.

Liever even bellen?

    © Copyright 2024: JDenissen |