Reageert binnen 24 uur

Flexibele werktijden

Tot 21.00 uur bereikbaar

Eerste hulp bij problemen

WIFI op de (mini) camping

De behoefte van een goede WIFI dekking met snelle internet verbinding is op steeds meer campings en parken een noodzaak geworden. Bij het kiezen van een vakantie bestemming of een weekendje weg kiest meer dan 70% van de zoekende naar de internet mogelijkheden op de locatie. Een goed WIFI netwerk op camping standplaats is dan ook van groot belang uw bezetting is er deels van afhankelijk zelfs.

laptop-camping-wifi

WIFI mogelijkheden

Voor wifi op een (mini) camping zijn er verschillende mogelijkheden. Er is geen kant en klaar pakketje dat voor iedere camping geschikt is. Voor de installatie van Wifi op de camping geven wij advies op maat. Wij bekijken de situatie samen met u op b.v. Googlemaps of aan de hand van een plattegrond en geven wij een advies en een bijbehorende calculatie. U weet op deze manier altijd wat een Wifi installatie op de camping u zou kunnen gaan kosten.

WIFI op uw (mini) camping  terugverdienen?

Door gebruik te maken van een ticket systeem slaat u 2 vliegen in 1 klap: u kunt de aanschaf van uw apparatuur terugverdienen door tickets om in te loggen te verkopen en u waarborgt ook nog eens de veiligheid van uw internettende gasten. De gebruikers zijn bijvoorbeeld van elkaar afgeschermd, ze kunnen elkaar niet ‘zien’ in het netwerk. En dus niet op elkaars computer. Daarnaast is het draadloze netwerk beveiligd, een inlogcode is maar op 1 laptop te gebruiken. En zonder code kom je niet op het netwerk.

Wifi-netwerk voor uw gasten

In het systeem dat wij gebruiken krijgen bezoekers via een portaal en draadloze isolatietechnologie toegang tot een beveiligd wifi-netwerk. Door middel van een Ticket, sms-authenticatie of Facebook-authenticatie systeem maken gebruikers zo eenvoudig verbinding met je netwerk. Zo verhoog je met de ‘Facebook-authenticatie’ ook nog eens het aantal bezoekers aan je zakelijke sociale media kanalen.

Meerdere access points met één wifi netwerk

Het is mogelijk maar ook zeker belangrijk dat er een wifi-bedrijfsnetwerk en desgewenst een gescheiden wifi-gastennetwerk is. En dit als 1 netwerk door het gehele bedrijf. Met één wachtwoord en gebruikersnaam. Zo hoef je niet iedere keer van wifi-naam te veranderen op je apparaat wanneer je buiten het bereik bent van het eerste access point. Je schakelt dan automatisch over op het dichtstbijzijnde access point (Roaming).

Alle voordelen van goede wifi op de camping op een rij:

 • Mensen boeken sneller bij jullie Camping.
 • Bedrijfsapparatuur zoals tablets en laptops werken overal.
 • Eigen wifi-netwerk voor uw gasten met een bedrijfs-inlogpagina.
 • Eenvoudig uit te breiden bij de groei van je camping.
 • Eenvouding geld mee te verdienen doormiddel van een tickel systeem.
 • Minder storing van apparaten uit de directe omgeving (interferentie).
 • Moeiteloos geschikt voor veel gebruikers tegelijk.
 • Met optionele sms-authenticatie of facebook authenticatie.
 • Mogelijkheid om per gast een apart wachtwoord aan te bieden.

Hulp nodig met zakelijk wifi?

Trage wifi? Valt de wifi af en toe weg? Ik beantwoord al uw vragen: per telefoon, mail of whatsapp. Ook buiten kantoortijden. Storing of spoed? Ik ben ook in het weekend bereikbaar.

Liever terug gebeld worden?

  © Copyright 2024: JDenissen |