Reageert binnen 24 uur

Flexibele werktijden

Tot 21.00 uur bereikbaar

Eerste hulp bij problemen

Mobiele telefonie

Naast de VoIP-diensten, die ervoor zorgen dat je kunt bellen over het internet, heb ik ook aansluitingen bij de grotere mobiele netwerken. Daarmee sta ik je bij met advies over het overnemen, wijzigen of verlengen van uw mobiele telefoonaansluitingen.

Mobiele telefonie

Telefonie beheer

Zo breng ik de infrastructuur van uw mobiele telefoonnummers in kaart en draag ik zorg voor alle verlengingen en wijzigingen.

Naast je abonnementen op mobiele telefoons lever ik ook mobiele e-mailoplossingen, mobiel agendabeheer, mobiel internet, vaste telefonie én de koppeling tussen vast en mobiel (VaMo). Bij de telefoniediensten maak ik gebruik van de netwerken van T-mobile en KPN, wat een onafhankelijk, concurrerend en op maat gesneden advies oplevert.

Geen gesprek missen?

De mobiele telefoon speelt een grote rol in een zakelijke omgeving. Hoe ver je wilt gaan, bepaal je zelf. Wil je niets missen? Dan heb ik verschillende mogelijkheden, zoals een slimme doorschakeldienst, waarmee je geen oproep meer mist.

Helaas zijn er veel partijen die een scherpe prijs belangrijker vinden dan een langdurige relatie. Door mijn specialisatie in VoIP-telefonie, wifi én mijn klantgerichtheid, kies ik liever voor het laatste.

Mobiele telefonie

Hulp nodig met mobiele telefonie?

Voor vragen over het overnemen, wijzigen of verlengen van de huidige telefoonaansluiting kun je mij bellen, mailen of appen. Ook buiten kantoortijden. Storing of spoed? Ik ben voor jou ook in het weekend bereikbaar.

Liever even bellen?

    © Copyright 2024: JDenissen |