Reageert binnen 24 uur

Flexibele werktijden

Tot 21.00 uur bereikbaar

Eerste hulp bij problemen

Wifi particulier

Je kent het: je zit op zolder en de wifi valt weg. Je luistert muziek en je Sonos valt uit. Nogal vervelend, je kunt niet verder. Ik help je met al je problemen bij de wifi thuis.

Waarom ik je het beste help?

 • Één contactpersoon
 • Geen onnodige investering in apparatuur
 • Provider onafhankelijk
 • Oplossing op maat
 • Voorbereid op de toekomst

Wat zijn wifi problemen?

Niks vervelender dan een haperende wifi verbinding. Deze problemen liggen vaak niet aan de provider, maar ik geef toe dat de modem/routers van de providers niet over de beste hardware beschikken. Sinds 27-1-22 zijn providers het verplicht om je de mogelijkheid te geven om een eigen router te plaatsen. Dit bied veel mogelijkheden voor goede wifi in huis. Zonder dat je bang hoeft te zijn dat je het bij een wisseling van provider niet mee kan nemen.

Vaak is er uit de routers van de providers meer te halen door een aanpassing in de configuratie. Of dit genoeg is, kan ik op voorhand niet zeggen. In veel huizen komt de (glasvezel)kabel op de verkeerde plaats binnen, waarmee je aan die plaats gebonden bent voor het plaatsen van de router.

Bij veel huizen is het ook moeilijk om met één accespoint (wifi-punt) het hele huis te voorzien van stabiele en snelle wifi. Hiervoor heb ik drie oplossingen, zie hieronder:

Wifi-versterker

meer lezen

Heb je een grote woning waardoor de apparaten ver uit elkaar staan? Dan is volgens de meeste aanbieders een wifi-versterker één van de beste oplossingen. Helaas lost dit in veel gevallen het probleem niet op, maar wordt het juist erger. Een wifi-versterker versterkt in tegenstelling wat zijn naam doet vermoeden het signaal niet, maar vervormt het naar een nieuw wifi-punt waarmee de snelheid wordt gehalveerd.

Extra accespoint

meer lezen

Een oplossing zonder verlies van snelheid? Een extra access point. Hiervoor gebruik je een oude wifi-router waarvan je de configuratie aanpast. Dit is een redelijk goed werkende oplossing. Het nadeel: je zult iedere keer een ander wifi-punt moeten kiezen waneer je verplaatst.

Multiroom wifi

meer lezen

Een betere oplossing is een Multiroom wifi kit. Er zijn verschillende kant en klare Multiroom wifi kits die goed genoeg zijn wanneer je alleen maar wifi in je huis wilt en niks wilt instellen. De instellingen zijn in deze sets vrij beperkt. Ik raad daarom aan om te kiezen voor een set met een aparte Backhole verbinding tussen de losse accespoints. Dat wil zeggen: een aparte wifi- of kabelverbinding tussen de losse modules. Ik adviseer hier de samengestelde sets van TP-link. Hiermee kan je één groot wifi-netwerk maken met behoud van je eigen router. De accespoints zijn dan onderling verbonden met een kabel. Deze kunnen onderling ook verbonden worden via wifi. Hier is geen aparte radio voor beschikbaar.

Wifi huis en tuin

Ieder huis en iedere bewoner heeft verschillende behoeftes als het gaat om wifi. Samen met jou kijk ik naar de beste oplossing voor jullie woning of kantoorpand.

 • Stabiele Wifi overal in huis en Tuin
 • Niet meer overschakelen van netwerk?
 • Maatwerk oplossingen voor elk huis.
 • Advies op maat
Wifi particulier
Wifi Mesh Kit (wifi 5)

Deze set is samengesteld door ons en bestaat uit 2 access points voor binnen en 1 controller. Het is mogelijk om de access points te verbinden met draad maar het is ook mogelijk om er 1 draadloos te verbinden. Ideaal voor de plaats waar je geen kabel kunt trekken. Deze access points zijn bedoeld voor de zakelijke markt maar ook uitstekend te gebruiken voor een woonhuis.

Deze set is heel makkelijk uit te bereiden met meerdere access point. Eventueel ook access points voor buiten.

Wifi Mesh Kit (wifi 6)

Deze set is samengesteld door ons en bestaat uit 2 access points wifi 6 voor binnen en 1 controller. Het is mogelijk om de access points te verbinden met draad maar het is ook mogelijk om er 1 draadloos te verbinden. Ideaal voor de plaats waar je geen kabel kunt trekken. Deze access points zijn bedoeld voor de zakelijke markt maar ook uitstekend te gebruiken voor een woonhuis.

Ook deze set is makkelijk uit te bereiden met meerdere access points. En voor de tuin is er ook een outdoor access point.

Hulp nodig met particulier wifi?

Laat de snelheid te wensen over? Toegang niet goed beveiligd? U kunt mij bellen, mailen of appen. Ook buiten kantoortijden. Storing of spoed? Ik ben voor u ook in het weekend bereikbaar.

Liever even bellen?

  © Copyright 2024: JDenissen |