Reageert binnen 24 uur

Flexibele werktijden

Tot 21.00 uur bereikbaar

Eerste hulp bij problemen

Telefonie in de cloud

Het alternatief voor bellen over de analoge lijn is bellen over het internet. Dit noemen we ‘telefonie in de cloud’, ook wel internet telefonie of VoIP genoemd. VoIP-telefonie staat voor Voice over Internet Protocol: bellen via het internet. Heel simpel eigenlijk: je hebt al een internetverbinding en deze gebruik je met VoIP ook voor je telefonie.

Telecom diensten

Vrijheid & bereikbaarheid

Als klant van J Denissen Computer & Telecom heb je de vrijheid om te werken waar en wanneer je maar wilt: de telefonie verhuist gewoon met je mee. Je kunt bellen en gebeld worden, overal waar je maar internet hebt. Een doorschakeling of belgroep is heel gemakkelijk aan te maken, waardoor je goed bereikbaar bent!

Wat kost het?

Je hebt al een VoIP abonnement vanaf slechts € 6,50 per gebruiker per maand. Vraag eenvoudige een offerte aan via de onderstaande button zodat we een berekening kunnen maken voor jouw specifieke situatie.

voip telefonie

Alle voordelen op een rijtje

Met hosted VoIP heb je één verbinding met het internet nodig, in plaats van meerdere telefoonlijnen. Zo bespaar je flink op de kosten. Ook de kosten vanuit je huidige telefooncentrale voor onderhoud, reparatie en vervanging komen te vervallen. In plaats daarvan betaal je maandelijks een vast laag bedrag per gebruiker.

Met J Denissen betaal je minder belkosten dan in je huidige situatie: JDenissen  hanteert een concurrerend beltarief voor het bellen naar vaste nummers binnen Nederland, buiten Nederland en naar mobiel. Bovendien bellen alle collega’s  onderling gratis, waar ook ter wereld!

Hosted VoIP beschikt over een geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke Nederlandstalige beheeromgeving voor al je telefoonverkeer. Of dat nu het telefoonverkeer is voor één locatie of meerdere locaties. Denk aan het aan- en afmelden van toestellen en het routeren van telefoongesprekken. Bijzonder: het is een webbased applicatie. Dat betekent dat je alleen een computer of tablet en een internetverbinding nodig hebt. Software is niet nodig.

Met hosted VoIP kan je bijna alle ‘SIP’ telefoons en softphones aansluiten die op de markt beschikbaar zijn. Voor de beste ervaring heb ik voor je een keuze gemaakt uit een aantal merken die perfect samenwerken met onze telefoon centrale.

De Gntel centrale is een dynamische oplossing die meegaat met de tijd. Hiermee beschik je altijd over de nieuwste telefooncentrale, de nieuwste Gntel functies én de beste techniek om al het telefoonverkeer optimaal te beheren. Dat levert naast een besparing ook de garantie van maximale bereikbaarheid op.

Hosted VoIP groeit of krimpt mee met je bedrijf, zonder allerlei technische ingrepen. De toestellen meld je eenvoudig aan op het platform en zijn direct bereikbaar vanaf de Hosted VoIP omgeving. Veel aansluitingen? Geen probleem. Er zit geen uitbreidingslimiet op. Alle toestellen op deze omgeving zijn bereikbaar door een verificatie met een gebruikersnaam en wachtwoord en via een internetverbinding overal ter wereld bereikbaar.

Zo werkt het

Je maakt gebruik van Voip telefonie voor een vast laag bedrag per maand, afhankelijk van het aantal toestellen, telefoonnummers en de snelheid van de internetverbinding. Voip telefonie levert je behalve een kostenbesparing dus ook tal van andere voordelen op, zoals betere bereikbaarheid en meer flexibiliteit.

Hulp nodig met telefonie in de cloud?

Of je nu een vraag hebt over de hardware, over de snelheid of over de kosten: je kunt mij bellen, mailen of appen. Ook buiten kantoortijden. Storing of spoed? Ik ben ook in het weekend bereikbaar.

Liever even bellen?

    © Copyright 2024: JDenissen |