Reageert binnen 24 uur

Flexibele werktijden

Tot 21.00 uur bereikbaar

Eerste hulp bij problemen

Wifi Zakelijk

Een betrouwbare en snelle wifi verbinding doet wonderen voor de productiviteit binnen een bedrijf. Ook straalt het vertrouwen uit naar al je klanten. Ik realiseer wifi-verbindingen die voorbereid zijn op de toekomst, tegen een scherpe prijs. Hiervoor gebruik ik bijvoorbeeld producten van Draytek en Ruckus voor de beste prijs-prestatieverhouding op wifi gebied.

WIFI Producten op maat

J Denissen werkt merk onafhankelijk. Daardoor ben ik in staat om de best passende oplossing te bieden. Ik installeer al tijden diverse producten bij mijn klanten: in scholen, fabriekshalen, kantoren en winkels. Dit zijn voornamelijk access points (extra antennes voor een groter bereik), maar ook switches en routers die ik op afstand via de ‘Cloud’, monitor en beheer. En natuurlijk kunnen we het zo installeren dat de medewerkers op het netwerk volledig gescheiden zijn van de gasten en/of klanten. Goed gescheiden en daarmee goed beveiligd.

Topkwaliteit producten

Waar het bij producten vooral om gaat is betrouwbaarheid en capaciteit. Wij houden nauwlettend in de gaten welke producten er op de markt komen. Zo weten we dat Draytek een uitstekend merk is. Waar andere merken het laten afweten in stabiliteit, blijven modems en routers van Draytek betrouwbaar, snel en veilig. Dit Taiwanese merk produceert al ruim twintig jaar hoogwaardige netwerkapparatuur en beheersystemen die uitblinken in eenvoud en montage. Draytek is 9-voudig winnaar van de PC Pro Excellence Award en levert geintegreerde netwerkoplossingen die perfect zijn voor het MKB.

WIFI zakelijk

Wifi-netwerk voor uw gasten

In mijn systeem krijgen bezoekers via een portaal en draadloze isolatietechnologie toegang tot een beveiligd wifi-netwerk. Met de nieuwe sms-authenticatie maken gebruikers zo eenvoudig verbinding met je netwerk. Zo verhoog je met de ‘Facebook-authenticatie’ ook nog eens het aantal bezoekers aan je zakelijke sociale media kanalen.

Meerdere access points met één wifi netwerk

Het is mogelijk maar ook zeker belangrijk dat er een wifi-bedrijfsnetwerk en desgewenst een gescheiden wifi-gastennetwerk is. En dit als 1 netwerk door het gehele bedrijf. Met één wachtwoord en gebruikersnaam. Zo hoef je niet iedere keer van wifi-naam te veranderen op je apparaat wanneer je buiten het bereik bent van het eerste access point. Je schakelt dan automatisch over op het dichtstbijzijnde access point (Roaming).

Alle voordelen van zakelijk wifi op een rij:

 • Overal perfecte wifi.
 • Een makkelijke scheiding tussen je bedrijfs- en gastennetwerk.
 • Eigen wifi-netwerk voor uw gasten met een bedrijfs-inlogpagina.
 • De beveiliging en updates neem ik voor mijn rekening.
 • Eenvoudig uit te breiden bij de groei van je bedrijf.
 • Minder access points.
 • Betere antennesystemen, hogere snelheden en meer capaciteit.
 • Minder storing van apparaten uit de directe omgeving (interferentie).
 • Moeiteloos geschikt voor veel gebruikers tegelijk.
 • Met optionele sms-authenticatie.
 • Mogelijkheid om per gast een apart wachtwoord aan te bieden.

Hulp nodig met zakelijk wifi?

Trage wifi? Valt de wifi af en toe weg? Ik beantwoord al uw vragen: per telefoon, mail of whatsapp. Ook buiten kantoortijden. Storing of spoed? Ik ben ook in het weekend bereikbaar.

Liever terug gebeld worden?

  © Copyright 2024: JDenissen |