Reageert binnen 24 uur

Flexibele werktijden

Tot 21.00 uur bereikbaar

Eerste hulp bij problemen

Vast-Mobiel Integratie (VaMo)

Met de Vast-Mobiel integratie (VaMo) worden mobiele toestellen op SIM-niveau geïntegreerd. Door deze feilloze integratie fungeert het mobiele toestel als een intern toestel. Met onze VaMo oplossing zijn medewerkers niet alleen via interne nummers bereikbaar op hun mobiele telefoon, maar kunnen ze ook via een intern nummer bellen naar een vast toestel.

Alle voordelen op een rijtje

Je beschikt met VaMo over een krachtige totaaloplossing waarbij vast en mobiel via één centrale lopen. Mobiele telefonie krijgt zo dezelfde gebruiks- en beheersfuncties als vaste telefonie. Zo bepaal je per toestel tussen welke nummers en welke tijdstippen inkomende en uitgaande gesprekken plaatsvinden en heb je vanuit je eigen telefooncentrale of x2nexxt omgeving volledig inzicht en de regie over de afhandeling van het telefoonverkeer. Een fijn idee!

Bijkomend voordeel: VaMo werkt goed samen met een hosted centrale van Clearvox.

Met VaMo loopt al het telefoonverkeer (vast en mobiel) via één centrale. Per toestel bepaal je tussen welke nummers en welke tijdstippen inkomende en uitgaande gesprekken kunnen plaatsvinden. Zo houd je maximaal grip op alle kosten.

Niet alleen vaste toestellen zijn via interne nummers bereikbaar. Met VaMo geldt dit ook voor mobiele toestellen. Vanaf een mobiel toestel kan zo ook via een intern nummer gebeld worden naar vaste toestellen.

Door de integratie van VaMo is de status van mobiele telefoons zichtbaar op de toestellen van je vaste telefonie systeem (‘bezet indicatie’). Je ziet dan altijd of iemand beschikbaar is.

Naast de vaste toestellen worden ook alle mobiele toestellen betrokken in de regie voor het afhandelen van inkomend telefoonverkeer. Dat betekent dat ook (meerdere) mobiele toestellen over kunnen gaan als er naar het hoofdnummer wordt gebeld.

Met VaMo kan je alle bestaande mobiele telefoons blijven gebruiken, ongeacht leeftijd en functionaliteit. Zelfs op een Nokia 3310 van vroeger! Het enige dat je hoeft te doen is het vervangen van je simkaart.

Alle vaste en mobiele toestellen kunnen het hoofdnummer van je organisatie meesturen.

Je krijgt één factuur met daarop alle kosten voor vaste en mobiele telefonie. Geen uitzoekwerk, maar overzichtelijk en tijdbesparend.

In tegenstelling tot veel andere aanbieders, worden mobiele toestellen rechtstreeks gekoppeld aan een intern nummer op je centrale. Er is geen sprake van ingewikkelde routeringen, apps, wifi of een eigen zendmast (picocell). Met VaMo is mobiele en vaste telefonie daarmee geïntegreerd op de meest betrouwbare en kostenbesparende manier.

Zo werkt het

Met VaMo beschik je over een krachtige oplossing waarmee je de kosten voor telefonie eenvoudig beperkt. Dat levert een flinke besparing op. Bovendien leveren de krachtige gebruiksfuncties veel gemak, flexibiliteit en tijdwinst op.

Het maandelijkse bedrag is afhankelijk van het aantal mobiele toestellen dat wordt gekoppeld aan onze hosted omgeving (VaMo). Daarnaast zijn er eenmalige kosten voor de setup per mobiele telefoon. Voor alle gesprekken geldt een vast tarief per minuut en per gesprek.

Hulp nodig met vast-mobiele integratie?

Wil je meer grip op de mogelijkheden van SIM integratie? Of heb je een vraag over de kosten? Je kunt mij bellen, mailen of appen. Ook buiten kantoortijden. Storing of spoed? Ik ben voor jou ook in het weekend bereikbaar.

Liever even bellen?

    © Copyright 2024: JDenissen |