laptops

Laptops

Een laptop is zowel in een zakelijke of particuliere omgeving een onmisbaar gereedschap geworden. In veel gevallen wordt een laptop gekocht op basis van merk (imago) of prijs. Maar is dat de beste keuze?

Ik kijk naar wat je werkelijk met de laptop gaat doen en adviseer dan over wat ik denk dat de beste keuze is. Ik ben en lever merkonafhankelijk. Mijn advies is alleen gebaseerd op jouw wensen en behoeften!

ICT producten desktop|jdenissen

Desktops

Het gebruik van een desktop is zowel in een zakelijke of particuliere omgeving een onmisbaar gereedschap geworden maar wordt wel langzamerhand verdrongen door een laptop. Toch worden desktops nog volop aangeschaft. Niet alleen als “stand-alone PC” maar ook als terminal of  desktop cliënt.

Ik kijk naar je werkomgeving en wat je werkelijk met de desktop wil gaan doen en geef dan advies wat de beste keuze is. Ik ben en lever merkonafhankelijk. Mijn advies is alleen gebaseerd op jouw wensen en behoeften!

ICT producten accessoires|jdenissen

PC en laptop accessoires

Natuurlijk kan ik allerlei laptop en PC toebehoren voor je bestellen en leveren. Maar zeker ook advies geven over de andere opties en accessoires. Zo kun je denken aan:

Extra geheugen;
Harde Schijf (SSD of HDD);
power kabels;
Adapters;
Beeldschermen;
Toetsenborden;
PC speaker;
Videokaarten.

printer

Printers

Hoewel er steeds meer papierloos gewerkt wordt, is een printer bij veel bedrijven maar ook particulieren nog steeds belangrijk.

Het type printer dat je gaat kopen is afhankelijk van de hoeveelheid die geprint moet worden, kleur of geen kleur, kwaliteit, snelheid maar ook het verbruik is belangrijk. Laserprinters zijn heel aantrekkelijk geprijsd. Maar is dat de beste optie?

Ik adviseer je graag over de beste printer en installeer de printer in je omgeving en netwerk.

nas

NAS

Network-attached storage, of NAS, is een geweldige manier om grote hoeveelheden gegevens op te slaan en deze ook toegankelijk te maken vanaf elke locatie.  Mijn advies is , zeker voor een gedegen backup strategie, altijd om een NAS daar deel van uit te laten maken. In essentie is een NAS een miniserver. Een NAS creëert een klein eigen netwerk waartoe elk apparaat met de juiste referenties (gebruikersnaam en wachtwoord) toegang heeft. Een NAS is een stap verder dan het gebruik van een eenvoudige externe HDD, en een stap in de richting van het creëren van je eigen persoonlijke Cloud-opslag. Denk echter niet dat network-attached storage op zichzelf een back-up oplossing is: als je je gegevens veilig wilt bewaren, bekijk dan onze beste online back-upservices.

Backup software | Jdenissen

Backup Software

Veel mensen gaan er ten onrechte van uit dat hun SaaS-gegevens worden geback-upt door het platform, en dat is ook zo – maar dat betekent niet dat je platform je individuele accountgegevens kan herstellen. Dus als er problemen voordoen zoals een fout, een buggy app, malware, of een kwaadwillende werknemer, zou je platform niet in staat zijn om verloren gegevens te herstellen.

Back-upsoftware is een software  die zodra de software op je systeem is geïnstalleerd de backup automatisch op de achtergrond uitvoert, wat betekent dat je je back-ups niet handmatig hoeft te verwerken.

Enkele voordelen van back-upsoftware
1. Veilige gegevens
2. Geplande back-ups
3. Geautomatiseerd back-upproces

Wil je een offerte opvragen?

Weet je al ongeveer wat je wil (laten) realiseren? Dan kan je het beste een offerte aanvragen via deze website. Je krijgt dan snel van ons een reactie, zodat je de informatie hebt om een keuze te maken.

Liever even bellen?

    © Copyright 2024: JDenissen |