Telecom diensten

Telefonie in de “Cloud”

Het alternatief voor bellen over de analoge lijn is bellen over het internet. Dit noemen we ‘telefonie in de cloud’, ook wel internet telefonie of VoIP genoemd. Voor zakelijke telefonie wordt meestal VoIP gebruikt. VoIP is de afkorting voor Voice over IP;  Dit betekent dat je belt over het internet in plaats van over de traditionele telefoonlijn. VoIP Telefonie draagt bij aan een grote kostenbesparing en kan eenvoudig en snel worden aangesloten.

Ik lever zakelijke telefoonabonnementen voor VoIP aan ZZP’ers en midden-, kleine bedrijven en organisaties.

Bellen en gebeld worden met Microsoft Teams

Microsoft teams is een digitale werkplek met de beste Office apps, cloudservices en apparaatbeheer. Via ‘Teams’ kan je online samenwerken, chatten, videobellen en bestanden delen. Het online werken is tegenwoordig meer regel dan uitzondering. Wil je ook gebruiken van de grote gebruikersmogelijkheden van Microsoft Teams? Laat het me weten.

Telecom diensten
Telecom diensten

Vamo Telefonie (VAst MObiel integratie)

Met de Vast-Mobiel integratie (VaMo) worden mobiele toestellen op SIM-niveau geïntegreerd. Door deze feilloze integratie fungeert het mobiele toestel als een intern toestel. Met onze VaMo oplossing zijn medewerkers niet alleen via interne nummers bereikbaar op hun mobiele telefoon, maar kunnen ze ook via een intern nummer bellen naar een vast toestel. Kortom, altijd bereikbaar!

Mobiele telefonie

Naast de VoIP-diensten, die ervoor zorgen dat je kunt bellen over het internet, heb ik ook aansluitingen bij de grotere mobiele netwerken. Daarmee sta ik je bij met advies over het overnemen, wijzigen of verlengen van uw mobiele telefoonaansluitingen.

Telecom diensten

Wil je een offerte opvragen?

Weet je al ongeveer wat je wil (laten) realiseren? Dan kan je het beste een offerte aanvragen via deze website. Je krijgt dan snel van ons een reactie, zodat je de informatie hebt om een keuze te maken.

Liever even bellen?

    © Copyright 2024: JDenissen |