s850a_go_sys_am_tl_eng_3

Telefoonsets

Bij telefoonsets moet je denken aan draadgebonden telefoons en draadloze telefoons. Wil je mobiel zijn binnen je bedrijf dan zijn de DECT telefoons een goede oplossing.

Een goed advies is bij telefonie erg belangrijk. Je bedrijfsresultaten zijn mede afhankelijk van de bereikbaarheid van je bedrijf.

Ik stel graag een advies voor je op. Maar dat doe ik natuurlijk op basis van een gesprek waar we de goed nagaan welke functionaliteit er gevraagd wordt.

headset_jabra

Headsets

Mede door de sterke toename van het thuiswerken is het steeds belangrijker geworden dat je beschikt over een goede headset waardoor je je handen vrij hebt om notities te maken.

Ook binnen je bedrijf is een goede headset belangrijk. Ongestoord telefoneren of vergaderen met de headset die het best bij de situatie past.

De keuze is groot. Ik adviseer je uiteraard graag over de best mogelijke oplossing.

yeastar-s50-voip-pbx-voip-telefooncentrale

Telefooncentrale

Om zeker te zijn van de juiste beslissing voor een telefooncentrale  is het verstandig om alle voordelen en nadelen van elke soort telefooncentrale bekijken. Er zijn veel verschillende telefooncentrales. Je kunt denken aan:

Kleine telefooncentrale (kan ook in combinatie met een telefoon);
Analoge telefooncentrale;
IPBX centrale (analoog, digitaal/VOIP);
Digitale telefooncentrale;
VOIP centrale;
VOIP centrale in de Cloud.

Je ziet het.. keuze genoeg. Dit vraagt gedegen kennis om voor de beste oplossing te gaan. Ik adviseer niet alleen, maar lever, installeer de centrale en biedt support.

gigaser_gs_5

Smartphones

Het lijkt zo gemakkelijk en bekend voor iedereen. De Smartphone. Maar zo eenvoudig als het lijkt, is het niet altijd. Waarvoor wordt de smartphone gebruikt? En welke functionaliteiten zijn nodig? Hoe lang moet de batterij mee kunnen gaan? Hoe gaan je om met de combinatie zakelijk/privé? Houd je reserve toestellen aan of juist niet?

Kortom, ook veel vragen. En waarom zou je dat zelf uit willen zoeken, terwijl ik de expertise in huis hebben om op basis van bovenstaande antwoorden op vragen tot het beste advies te komen.

Wil je een offerte opvragen?

Weet je al ongeveer wat je wil (laten) realiseren? Dan kan je het beste een offerte aanvragen via deze website. Je krijgt dan snel van ons een reactie, zodat je de informatie hebt om een keuze te maken.

Liever even bellen?

    © Copyright 2024: JDenissen |