WIFI diensten

Advisering en aanleg.

Een betrouwbare en snelle wifi verbinding doet wonderen voor de productiviteit binnen een bedrijf. Ook straalt het vertrouwen uit naar al je klanten. Ik realiseer wifi-verbindingen die voorbereid zijn op de toekomst, tegen een scherpe prijs.

Maar voordat we gaan WIFI gaan aanleggen, gaan we eerst vaststellen welke capaciteit (aantal gebruikers) er nodig is en welke snelheid. Ook kijken wij naar het type gebouw of de verschillende ruimtes. Want metalen constructies in een gebouw of veel glaswerk kunnen de bereikbaarheid behoorlijk beïnvloeden.

Kortom wij bereiden een goed advies voor en kijken naar de beste prestatie-kwaliteitsverhouding.

Ben je het eens met de prijs? Dan leg ik het voor je aan!

Zakelijk internet

Als ondernemer kun je ervoor kiezen om zakelijk internet te nemen. Het verschil met niet zakelijk internet zit vaak niet eens in de snelheid van het internet, maar vooral in uitgebreidere opties en aanvullende diensten.

Een goede en betrouwbare internetverbinding is voor een onderneming natuurlijk heel erg belangrijk. Je wilt, juist in deze tijd, constant bereikbaar zijn. Ook wordt er steeds meer gewerkt via het internet. En als je onderneming door een storing 2 uur platligt is dat erg kostbaar. Daarom zijn er voor zakelijk internetten meerdere internetverbindingen beschikbaar.

Daarnaast biedt zakelijk internet je een aantal extra’s waaronder vaste IP-adressen, VoIP, extra firewalls en back-up opslag en pinbetalingen.

Zakelijke WIFI

Overal WIFI bereik binnen je bedrijf, zodat je werknemers overal kunnen werken. Met zakelijk wifi zorg ik ervoor dat je overal in je bedrijf gebruik kunt maken van snel draadloos internet. Ik garandeer een krachtig wifi-signaal door het gebruik van de beste mogelijke WIFI producten passend bij je omgeving en bedrijf.

En natuurlijk zorg ik ervoor dat het netwerk goed beveiligd is!

Wifi Diensten
WIFI diensten

WIFI Netwerk voor je gasten

In mijn systeem krijgen bezoekers met een captive portal en draadloze isolatietechnologie toegang tot een beveiligd wifi-netwerk. Met de nieuwe sms-authenticatie maken gebruikers zo eenvoudig verbinding met uw netwerk. Zo verhoog je met de ‘Facebook-authenticatie’ ook nog eens het aantal bezoekers aan uw zakelijke sociale media kanalen.

WIFI Particulier

Je kent het: je zit op zolder en de wifi valt weg. Je luistert muziek en je Sonos valt uit. Nogal vervelend, je kunt niet verder. Ik help je met al je problemen bij de wifi thuis.

Wifi Diensten

Wil je een offerte opvragen?

Weet je al ongeveer wat je wil (laten) realiseren? Dan kan je het beste een offerte aanvragen via deze website. Je krijgt dan snel van ons een reactie, zodat je de informatie hebt om een keuze te maken.

Liever even bellen?

    © Copyright 2024: JDenissen |