Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Mailinblack de beste anti spam oplossing

9/01/20

Mailinblack

Bescherm bedrijven en werknemers tegen e-mailbedreigingen, als malware, phishing, ransomware en spam. Mailinblack biedt de meest effectieve en complete anti-spam oplossing om zakelijke emailboxen maximaal te beschermen tegen diverse bedreigingen. Daarbij filtert Mail in black e-mailadvertenties en nieuwsberichten automatisch uit de inbox, zodat deze overzichtelijk blijft en werknemers efficiënter kunnen werken.

Bescherming van e-mailverkeer

Mailinblack scant alle inkomende e-mails en bijlagen en blokkeert virus, spam en phishing e-mails. Een sterke antivirus oplossing beschermt al het e-mailverkeer tegen cyberaanvallen en andere nieuwe vormen van bedreigingen.

Filtert nieuwsbrieven uit inbox

Mailinblack filtert e-mailadvertenties en nieuwsbrieven uit je inbox, waardoor deze overzichtelijk blijft en werknemers efficiënter kunt werken. De nieuwsbrieven zijn via de persoonlijke web interface in te zien en te beheren.

Verbetert productiviteit

Mailinblack maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en gepatenteerde technologieën, zoals Human Lock Security System, om e-mails automatisch te sorteren, zodat gebruikers alleen maar nuttige e-mails ontvangen in hun inbox.

Deze email beveiliging kunt u al bestellen vanaf € 2,00 per maand (excl. Btw)

Bestellen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Gerelateerde artikelen

10 tips voor een beter Wi-Fi netwerk voor de thuiswerk plek

In de afgelopen jaren hebben veel bedrijven geïnvesteerd in een goed Wi-Fi netwerk. Veel werknemers werken met een laptop en/of smartphones. Deze apparaten zijn flexibel inzetbaar en beschikken vaak niet eens meer over een bedrade netwerkverbinding. Door de verbeteringen in het netwerk op kantoor zijn veel klachten over het netwerk daar opgelost. Echter nu werknemers […]

Goede wifi in uw huis of bedrijfspand

Bent u van plan of bent u bezig met een huis / bedrijfspand te bouwen of verbouwen en wilt u goede wifi? Dan is nu het goede moment om contact op te nemen met J Denissen Computer & Telecom. Hoe eerder u er bij bent hoe makkelijk het is om een mooie plaats te vinden […]

© Copyright 2021: JDenissen | Branding door Company Fuel