Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

DrayTek Vigor LTE 200n Vanaf nu leverbaar

10/04/19

Vanaf vandaag is de DrayTek Vigor LTE 200n leverbaar. Deze kostenefficiënte LTE router met ingebouwd dual SIM slot beschikt over twee LAN poorten, waarvan een poort als ethernet WAN poort kan worden geconfigureerd.

DrayTek Vigor LTE 200n
Nieuw: VLTE200n
De VigorLTE 200n biedt ondersteuning voor LTE Categorie 4, waarmee snelheden tot 150Mbps downstream en 50Mbps upstream behaald kunnen worden.

De VigorLTE 200n is SIM-lock vrij en kan dus in combinatie met ieder data abonnement gebruikt worden. De router beschikt over een 802.11n wireless access point.

Gerelateerde artikelen

10 tips voor een beter Wi-Fi netwerk voor de thuiswerk plek

In de afgelopen jaren hebben veel bedrijven geïnvesteerd in een goed Wi-Fi netwerk. Veel werknemers werken met een laptop en/of smartphones. Deze apparaten zijn flexibel inzetbaar en beschikken vaak niet eens meer over een bedrade netwerkverbinding. Door de verbeteringen in het netwerk op kantoor zijn veel klachten over het netwerk daar opgelost. Echter nu werknemers […]

Goede wifi in uw huis of bedrijfspand

Bent u van plan of bent u bezig met een huis / bedrijfspand te bouwen of verbouwen en wilt u goede wifi? Dan is nu het goede moment om contact op te nemen met J Denissen Computer & Telecom. Hoe eerder u er bij bent hoe makkelijk het is om een mooie plaats te vinden […]

© Copyright 2021: JDenissen | Branding door Company Fuel