Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

vrije modem keuze bij Kpn

3/04/20

Afgelopen week kwam het goede nieuws. Eindelijk is er een vrije modem keuze bij KPN, nu kunnen de System Integrators met de vrijgegeven instellingen nu naast internet en IPTV ook de telefonie zelf instellen. Het is dus niet langer nodig om gebruik te maken van de Experiabox.

Meer info over de vrije modem keuze bij Kpn kijk op de KPN site

Welke DrayTek modellen voor KPN lijnen
Indien je de VoIP gegevens van KPN in de DrayTek modem/router wil zetten, dan heb je de V modellen nodig, zoals Vigor 2862Vac-A, Vigor 2926Vac, Vigor 2133Vac of Vigor 2765Vac-A.
Deze modellen hebben 2x FXS poorten waar je een analoge (DECT) telefoon op kan koppelen, zodat je VoIP kan bellen. Ons onze webshop vind je een aantal geschikte routers hier voor. Kijk op www.jdenissencomputerentelecom.nl.

De onderstaande routers zijn geschikt voor te gebruiken ipv de Experiabox.

Draytek V2133

Draytek V2133AC

Draytek V2133VAC  (voor voip)

Draytek V2926

Draytek V2926AC

 

Je kunt eveneens de VoIP gegevens van KPN overnemen in het IP toestel erachter. Dan kun je gebruik maken van de standaard DrayTek VDSL modellen of ethernet routers (voor glas).

Voor meer informatie of advies kunt u altijd contact opnemen via hallo@oud.jdenissen.nl of via de contact pagina.

Gerelateerde artikelen

10 tips voor een beter Wi-Fi netwerk voor de thuiswerk plek

In de afgelopen jaren hebben veel bedrijven geïnvesteerd in een goed Wi-Fi netwerk. Veel werknemers werken met een laptop en/of smartphones. Deze apparaten zijn flexibel inzetbaar en beschikken vaak niet eens meer over een bedrade netwerkverbinding. Door de verbeteringen in het netwerk op kantoor zijn veel klachten over het netwerk daar opgelost. Echter nu werknemers […]

Goede wifi in uw huis of bedrijfspand

Bent u van plan of bent u bezig met een huis / bedrijfspand te bouwen of verbouwen en wilt u goede wifi? Dan is nu het goede moment om contact op te nemen met J Denissen Computer & Telecom. Hoe eerder u er bij bent hoe makkelijk het is om een mooie plaats te vinden […]

© Copyright 2021: JDenissen | Branding door Company Fuel