Waarom is een goeie spamfilter noodzakelijk?

31/01/20

  • 91% van alle cyberaanvallen begint met een e-mail.
  • Verloren productiviteit van medewerkers als zij zich bezighouden met het sorteren van ongewenste e-mails of e-mails proberen op te sporen die door een inefficiënte spamfilter zijn weggegooid.
  • Het financiële risico dat u loopt als een van de medewerkers onopzettelijk een ongewenste e-mail opent en daarbij een virus in het netwerk toelaat.
    Spam vergroot bandbreedte verbruik. Door spam te filteren voordat het een netwerk bereikt, behoudt de klant meer bandbreedte zodat deze productiever kan zijn en dit de internetkosten verlaagt.
  • Verminderde belasting mailserver. Hierdoor is een snellere respons mogelijk en waardoor het prestatievermogen van de hardware niet verhoogd hoeft te worden.

Heeft u ook interesse in een goede spamfilter waar u geen omkijken naar heeft?
Nu 30 dagen gratis op proef.

Voor meer info

 

Gerelateerde artikelen

Partnerschap gesloten met Youfone Zakelijk

Goed nieuws! J Denissen Computer & Telecom heeft een partnership gesloten met Youfone Zakelijk. Hierdoor kunnen we onze klanten nóg beter bedienen met mobiele telefonie. Youfone Zakelijk biedt premium kwaliteit op het betrouwbare mobiele KPN netwerk, tegen scherpe prijzen. Plus zakelijke voordelen zoals:✓ Mobiele data onderling delen met collega’s;✓ Kosteloos abonnementen opzeggen en toevoegen;✓ Uniforme contract einddatum, […]

Wachtwoorden onthouden. Wie heeft dat probleem niet?

Voor elke website een ander wachtwoord is het beste maar bijna niemand kan het onthouden dus gebruikt men vaak 1 wachtwoord voor meerdere websites. Dit is niet slim. Als 1 van de websites gehackt woord weten ze gelijk je inlog gegevens van meerdere websites. U zou er voor kunnen kiezen voor elke website een wachtwoord […]

© Copyright 2024: JDenissen |