Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Waarom is een goeie spamfilter noodzakelijk?

31/01/20

  • 91% van alle cyberaanvallen begint met een e-mail.
  • Verloren productiviteit van medewerkers als zij zich bezighouden met het sorteren van ongewenste e-mails of e-mails proberen op te sporen die door een inefficiënte spamfilter zijn weggegooid.
  • Het financiële risico dat u loopt als een van de medewerkers onopzettelijk een ongewenste e-mail opent en daarbij een virus in het netwerk toelaat.
    Spam vergroot bandbreedte verbruik. Door spam te filteren voordat het een netwerk bereikt, behoudt de klant meer bandbreedte zodat deze productiever kan zijn en dit de internetkosten verlaagt.
  • Verminderde belasting mailserver. Hierdoor is een snellere respons mogelijk en waardoor het prestatievermogen van de hardware niet verhoogd hoeft te worden.

Heeft u ook interesse in een goede spamfilter waar u geen omkijken naar heeft?
Nu 30 dagen gratis op proef.

Voor meer info

 

Gerelateerde artikelen

10 tips voor een beter Wi-Fi netwerk voor de thuiswerk plek

In de afgelopen jaren hebben veel bedrijven geïnvesteerd in een goed Wi-Fi netwerk. Veel werknemers werken met een laptop en/of smartphones. Deze apparaten zijn flexibel inzetbaar en beschikken vaak niet eens meer over een bedrade netwerkverbinding. Door de verbeteringen in het netwerk op kantoor zijn veel klachten over het netwerk daar opgelost. Echter nu werknemers […]

Goede wifi in uw huis of bedrijfspand

Bent u van plan of bent u bezig met een huis / bedrijfspand te bouwen of verbouwen en wilt u goede wifi? Dan is nu het goede moment om contact op te nemen met J Denissen Computer & Telecom. Hoe eerder u er bij bent hoe makkelijk het is om een mooie plaats te vinden […]

© Copyright 2021: JDenissen | Branding door Company Fuel