Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12

Windows 7 ondersteuning stopt

31/10/19

Het einde van de ondersteuning windows 7 is in zicht. Microsoft stopt met de ondersteuning van windows 7. Microsoft is begonnen met het versturen van meldingen over het einde van de ondersteuning van Windows 7. Per 13 januari 2015 was de basis ondersteuning al gestopt en per 14 januari 2020 stopt de uitgebreide ondersteuning voor consumenten en bedrijven.

Het systeem is (voor ICT begrippen) al zeer oud maar wordt nog wel veel gebruikt. We krijgen regelmatig te horen dat het voor veel mensen een stabiel en vertrouwde Windows versie is. Een waar men al lang mee werkt.

Het probleem waar we tegen aan gaan lopen is dat er vanaf 14 januari 2020 geen updates meer voor Windows 7 worden uitgebracht. Het gevolg daarvan is dat Windows 7 apparaten een makkelijk doelwit gaan worden voor kwaad willende personen.

Je wil het toch niet laten gebeuren in je organisatie de windows 7 apparaten onbruikbaar worden? Windows 7 stopt en windows 10 gaat verder.
Vervanging, upgraden of meteen naar de moderne werkplek want daar zit Windows 10 al bij in.

Voor advies over upgrade en vervanging van Windows 7 apparaten kunt u contact met ons opnemen. 085-2013035 of neem met ons contact op via het contact formulier.

 

Gerelateerde artikelen

10 tips voor een beter Wi-Fi netwerk voor de thuiswerk plek

In de afgelopen jaren hebben veel bedrijven geïnvesteerd in een goed Wi-Fi netwerk. Veel werknemers werken met een laptop en/of smartphones. Deze apparaten zijn flexibel inzetbaar en beschikken vaak niet eens meer over een bedrade netwerkverbinding. Door de verbeteringen in het netwerk op kantoor zijn veel klachten over het netwerk daar opgelost. Echter nu werknemers […]

Goede wifi in uw huis of bedrijfspand

Bent u van plan of bent u bezig met een huis / bedrijfspand te bouwen of verbouwen en wilt u goede wifi? Dan is nu het goede moment om contact op te nemen met J Denissen Computer & Telecom. Hoe eerder u er bij bent hoe makkelijk het is om een mooie plaats te vinden […]

© Copyright 2021: JDenissen | Branding door Company Fuel