Windows 7 ondersteuning stopt

31/10/19

Het einde van de ondersteuning windows 7 is in zicht. Microsoft stopt met de ondersteuning van windows 7. Microsoft is begonnen met het versturen van meldingen over het einde van de ondersteuning van Windows 7. Per 13 januari 2015 was de basis ondersteuning al gestopt en per 14 januari 2020 stopt de uitgebreide ondersteuning voor consumenten en bedrijven.

Het systeem is (voor ICT begrippen) al zeer oud maar wordt nog wel veel gebruikt. We krijgen regelmatig te horen dat het voor veel mensen een stabiel en vertrouwde Windows versie is. Een waar men al lang mee werkt.

Het probleem waar we tegen aan gaan lopen is dat er vanaf 14 januari 2020 geen updates meer voor Windows 7 worden uitgebracht. Het gevolg daarvan is dat Windows 7 apparaten een makkelijk doelwit gaan worden voor kwaad willende personen.

Je wil het toch niet laten gebeuren in je organisatie de windows 7 apparaten onbruikbaar worden? Windows 7 stopt en windows 10 gaat verder.
Vervanging, upgraden of meteen naar de moderne werkplek want daar zit Windows 10 al bij in.

Voor advies over upgrade en vervanging van Windows 7 apparaten kunt u contact met ons opnemen. 085-2013035 of neem met ons contact op via het contact formulier.

 

Gerelateerde artikelen

Partnerschap gesloten met Youfone Zakelijk

Goed nieuws! J Denissen Computer & Telecom heeft een partnership gesloten met Youfone Zakelijk. Hierdoor kunnen we onze klanten nóg beter bedienen met mobiele telefonie. Youfone Zakelijk biedt premium kwaliteit op het betrouwbare mobiele KPN netwerk, tegen scherpe prijzen. Plus zakelijke voordelen zoals:✓ Mobiele data onderling delen met collega’s;✓ Kosteloos abonnementen opzeggen en toevoegen;✓ Uniforme contract einddatum, […]

Wachtwoorden onthouden. Wie heeft dat probleem niet?

Voor elke website een ander wachtwoord is het beste maar bijna niemand kan het onthouden dus gebruikt men vaak 1 wachtwoord voor meerdere websites. Dit is niet slim. Als 1 van de websites gehackt woord weten ze gelijk je inlog gegevens van meerdere websites. U zou er voor kunnen kiezen voor elke website een wachtwoord […]

© Copyright 2024: JDenissen |