Reageert binnen 24 uur

Flexibele werktijden

Tot 21.00 uur bereikbaar

Eerste hulp bij problemen

Een eigen (bestaande)centrale gebruiken als VoIP centrale

U kunt X2VoIP eenvoudig inzetten zonder grote veranderingen aan te brengen in uw huidige situatie. U blijft bijvoorbeeld gewoon uw huidige telefooncentrale en toestellen gebruiken. Wat verandert is de verbinding die u gebruikt om te bellen en gebeld te worden. U kun er ook voor kiezen om uw huidige centrale te vervangen voor een lokale voip centrale.

Lage maandelijkse kosten

Door de eenmalige aanschaf van de centrale betaal je niet meer maandelijkse voor iedere gebruiker. Dit in tegenstelling tot Hosted VoIP.

Hoge eenmalige investering( als u een nieuwe centrale aanschaft)

De aanschaf van een eigen centrale brengt een hogere eenmalige investering met zich mee. Wat toch wel erg interessant kan zijn bij een groot aantal gebruikers.

Hogere onderhoudskosten met een eigen VoIP centrale.

Een VoIP centrale wordt met enige regelmaat opnieuw geüpdatet. Mocht je willen uitbreiden of gebruik willen maken van nieuwe functionaliteiten moet je ook nog updaten. Dit wordt de eerste paar jaar door ons gedaan.

Wenst u lage investeringskosten ? Klik dan hier

Meer informatie over de Clearvox vind u hier.

Hulp bij telefonie, Wifi en ICT?

Of je nu vastloopt bij een complex ICT-systeem, een upgrade nodig heeft naar telefonie in de ‘cloud’ of er niet uitkomt bij het aansluiten van een reeks printers: ik sta voor je klaar met een functionele oplossing op maat.

Liever even bellen?

    © Copyright 2024: JDenissen |