Reageert binnen 24 uur

Flexibele werktijden

Tot 21.00 uur bereikbaar

Eerste hulp bij problemen

Zakelijke telefonie

De mogelijkheden met zakelijke telefoon zijn bijna eindeloos.  Er zijn verschillende soorten techniek. De meest gebruikte technieken zijn;

  • PSTN (analoog telefoon)
  • VoIP telefonie
  • Mobiele telefonie

Voor zakelijke telefonie wordt meestal VoIP gebruikt. Dit kan zowel met een centrale bij u op locatie als in de Cloud (hosted telefonie).

VoIP telefonie

VoIP is de afkorting voor Voice over IP; (Voice over IP) betekent simpelweg bellen over het internet in plaats van bellen over de traditionele telefoonlijn. VoIP Telefonie draagt bij aan een grote kostenbesparing en kan eenvoudig en snel worden aangesloten.

VoIP Telefonie levert u een flinke kostenbesparing op. Zeker als u nu gebruik maakt van meerdere standaard telefoonlijnen. Een eenvoudig rekensommetje maakt al snel duidelijk dat het totaalbedrag per maand van deze lijnen fors is. Met VoIP heeft u nog maar één verbinding met het internet nodig. J Denissen Computer & Telecom levert zakelijke telefoonabonnementen VoIP aan ZZP’ers en midden-, kleine bedrijven en organisaties.

Hosted telefonie

Een van de oplossingen waar je voor kan kiezen is Hosted telefonie. Hosted telefonie houd in dat de telefooncentrale niet bij u op de zaak is geplaatst maar in een datacenter. Al het telefoonverkeer loopt via het internet. Dit is heel makkelijk als jullie overal bereikbaar willen zijn. Dit is ook heel goed te combineren van een mobiele telefoon. Voor hosted telefonie werken we o.a. met Clearvox en Gntel samen. Dit zijn beide eenvoudig te gebruiken telefooncentrales waar u als klant ook makkelijk wijzigingen in aan kunt brengen en die makkelijk in gebruik zijn.

Een telefooncentrale op locatie

Heeft u nog een telefooncentrale die nog goed mee kan of wil u de centrale niet in de Cloud dan is een centrale op locatie een goede keus. Als u nog geen centrale heeft zijn de eenmalige kosten hoger maar de maandelijkse kosten zullen lager zijn. Voor een telefooncentrale op locatie werken wij vaak met Yeastar. Yeastar is een flexibele centrale. Deze is zelfs nog te combineren met Analoog of ISDN toestellen maar natuurlijk ook met VoIP telefoons. Een aantal voorbeelden van de centrales vind je hier.

Vamo Telefonie (VAst MObiel integratie)

Een goede oplossing voor altijd bereikbaar te zijn is VAMO. Vamo telefonie zorgt ervoor dat u via uw vaste telefoonnummer bereikbaar bent op uw mobiele telefoon. U kunt ook bellen met het vaste telefoonnummer via het mobiele netwerk. 1 nummer en overal bereikbaar zonder door te schakelen. Voor meer informatie en voordelen van Vamo kunt u op de volgende pagina kijken.

Bellen via Microsoft Team (Via de telefoonlijn)

Iets wat tegenwoordig niet meer weg te denken is, is Microsoft Teams. Online samenwerken, documenten delen en vergaderingen. Via dezelfde applicatie is het ook mogelijk om telefonisch bereikbaar te zijn.

Mobiele telefonie

Naast vaste telefonie bieden wij ook nog mobiele telefonie aan. Dit bieden wij aan van 2 verschillende zakelijke telefoon providers. Lees verder..

Hulp bij telefonie, Wifi en ICT?

Of je nu vastloopt bij een complex ICT-systeem, een upgrade nodig heeft naar telefonie in de ‘cloud’ of er niet uitkomt bij het aansluiten van een reeks printers: ik sta voor je klaar met een functionele oplossing op maat.

Liever even bellen?

    © Copyright 2024: JDenissen |